heren kleding
kleding.jouwverzamelaar.nl

Menu

voorpagina

Gesponsorde koppelingen

Heren kleding

 • Grote maten heren
  Verkoop van grote maten herenkleding. O.a. Jeans, pantalons, sweaters, truien, T-shirts, zomerjassen, winterjassen, spijkerjacks, ondergoed, leren riemen, bretels, vesten, sokken. Dit tegen betaalbare prijzen.
  http://www.grotematen-heren.nl
 • Overhemden .it
  Punto Italiano (afgekort tot .IT) biedt getailleerde Italiaanse overhemden. De shirts zijn exclusief (oplage van 10-20 stuks), extreem stijlvol en worden vervaardigd van de allerbeste Italiaanse stoffen. De slimfit overhemden zijn ontworpen voor de man met gevoel voor stijl en een hang naar kwaliteit. Wij leveren direct uit voorraad in de gehele Europese Unie, Zwitserland en de Verenigde Staten en garanderen uiteraard een vlekkeloze service. De shirts van Punto Italiano zijn veelvuldig onderwerp van aandacht in diverse tijdschriften en dagbladen, zoals het Financieel Dagblad, Playboy, AvantGarde Men, het Parool en De Smaak van Italie. Check de website voor een compleet overzicht!
  http://www.puntoitaliano.nl/overhemden.php
 • Overhemden op maat
  Overhemden op maat ven Serafino: uw op maat gemaakte overhemd! Bij Serafino kunt u zelf online uw overhemd of blouse ontwerpen en bestellen. U kunt kiezen uit een overhemd volledig op maat of uit een overhemd in standaardboordmaten. Tevens kunnen bedrijven bij ons overhemden of blouses laten maken voor bijvoorbeeld congressen, beurzen of zelfs voor hun eigen confectielijn. Door ons \"Private Label\" concept kunt u uw eigen creaties onder uw eigen naam verkopen. De overhemden die u bij Serafino afneemt kunnen eventueel ook worden voorzien van opdrukken (bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf of sportclub). De overhemden van Serafino zijn van superieure kwaliteit, gemaakt door Franse couturiers en met de beste Italiaanse stoffen.
  http://www.overhemden-op-maat-maken.nl
 • Springbuck
  Springbuck, Quality in everything you wear. Tailor made heren overhemden Springbuck, de nieuwe naam voor overhemden en overhemden op maat gemaakt. Springbuck combineert elegantie met sportiviteit. Zelfbewuste mannen kiezen voor de stijl, de exclusiviteit en de charme van Springbuck herenmode. Springbuck combineert het vakwerk van de Engelse kleermaker en de elegantie van de Italiaanse ontwerper. Wij hebben voor u een selectie van exclusieve overhemden ontworpen die wij tegen uiterst concurrerende prijzen kunnen aanbieden. En natuurlijk heeft u ook uw eigen eisen en wensen. Ontwerp uw overhemd met de meest exclusieve stoffen en designs die wij u te bieden hebben. Neem contact met ons op voor u uw eigen tailor-made overhemd. Ook voor de grote maten is dit een fantastisch alternatief
  http://www.springbuck.nl
 • Woolrich

  https://www.beingthere.nl/woolrich

Gesponsorde koppelingen

Informatie over Heren kleding